Senaste inläggen

Av Anders - 13 juli 2011 20:58

Leter du efter en lite annorlunda och rolig företagspresent? Något annat en den klassiska flisfilten kanske? Speciellt innan sommaren eller i samband med jul brukar det vara uppskattat att ge bort något till anställda, leverantörer och kunder. Kika på www.företagspresenter.se för massor av bra och annorlunda tips.

Av Anders - 20 maj 2011 22:36

Så var det visst fredag kväll igen. Vad kan man säga om den här veckan? En sak är att bloggen om företagspresenter fick ett eget domännamn. Det är ju kul. I morgon är det Göteborgsvarvet för de stackare som har bestämt sig för att springa det. Galnignar. :-)

Av Anders - 22 april 2011 18:33

Alltså finns det någon bättre plats på jordenän Grekland? Visst de har lite ekonomiska bekymmer just nu, men med ett så vackert land, med så mycket härliga öar och så mycket sol och stränder så kommer ju det där att ordna sig... :-)


Mina favoritplatser i Grekland är Skiathos, Korfu och Parga. Men jag är också sugen på att åka på en kryssning i Medelhavet för att se om någon av platserna man besöker då kan mäta sig med Grekland.


Vilken är din favoritplats runt Medelhavet. En grekisk ö kanske?

Av Anders - 21 september 2010 20:51

Behöver du akut skicka present till någon? Kanske någon som bor långt bort eller någon som du har glömt bort? Det finns många sajter som erbjuder möjligheten att skicka en present till en mottagare (många gånger inslaget och klart) medan räkningen skickas till dig som avsändare. Man kan också få med en personlig hälsning i vissa fall.

Av Anders - 21 september 2010 20:46

Den som gillar att spela golf ska spana in den här bloggen om golfpaket. Här kan man få tips om golfpaket runt om i Sverige på olika hotell och herrgårdar. Ofta ingår middag, övernattning och green fee i ett golfpaket. Många gånger är det ett riktigt bra pris!

Av Anders - 6 oktober 2009 17:48

Jag skrev precis ett nytt inlägg, men det visas inte på startsidan på bloggplatsen. Är det någon som vet varför? Kan det bero på att jag ändrade i inlägget precis efter att jag publicerade det??

Av Anders - 6 oktober 2009 17:37

Då börjar hösten verkligen ta över från sensommaren. Nu är det nig slut på grillningar och sitande på uteserveringar. Nu kommer istället mysiga hemmakvällar och biobesök att ta över. fortfarande kan man nog få sig en och annan skön promenad i solskenet. För solen har fortfarande förmågan att värma, vilket den snart slutar med. Så man får passa på att njuta av det.


Höst har ju sedan man gick i skolan alltid betytt nystart på något sätt. Det har man nog med sig även in i vuxen ålder. Det är på hösten man börjar planera vad som ska hända de kommande 365 dagarna. Man tar hand om sig själv. Kanske genom att hitta någon form av friskvård som man gillar.


Snart är det sommar igen. :-)

Av Anders - 29 september 2009 20:45

Det är många som letar efter den perfekta bröllopsresan, eller rättare sagt resmålet. Vi drömmer om hur det ska vara på bröllopsresan, hur det ska kännas och hur vi ska må. För att få en bröllopsresa som känns och är sådär som vi drömmer om, måste man förstå vad det är man vill ha. Vill man ha strand sol och bad eller exotisk miljö eller kanske storstad? Ska det vara lugnt och stilla eller fart och fläkt.


För att svara på frågorna ovan kan man behöva kolla runt efter inspiration till resmål för en bröllopsresa och känna efter om de olika resmålen som finns känns rätt eller inte. Lycka till!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se